Loading...

Voorspelling Bayer Leverkusen - AS Roma

9 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

Bayer Leverkusen winnaar

Unibet 1.513 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayer Leverkusen - AS Roma

Het oppermachtige Bayer Leverkusen, een van de beste ploegen in Europa op dit moment, mag zich opmaken om thuis AS Roma te ontvangen voor de return van de halve finales van de UEFA Europa League. De troepen van Xabi Alonso hebben hebben zichzelf in een comfortabele positie weten te voetballen, want het kon de heenwedstrijd in AS Roma gaan winnen (0-2). Het kon in de kwartfinale West Ham uitschakelen nadat het won in eigen huis (2-0) en gelijk ging spelen in West Ham (1-1). De Duitse landskampioen boekt 9 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Naast de bovenvermelde Europese wedstrijden speelde het in de Bundesliga gelijk bij Borussia Dortmund (1-1), thuis gelijk tegen Stuttgart (2-2) en won het bij Eintracht Frankfurt (1-5).

Met AS Roma komt de huidige nummer 6 uit de serie A op bezoek. De troepen van Daniele De Rossi vechten er een vurige strijd uit om in de top 5 te geraken, wat recht geeft op een ticket voor de UEFA Champions League. In de kwartfinale toonde het zich te sterk voor AC Milan na een dubbele zege (0-1 en 2-1). In zijn laatste 5 wedstrijden boekt het 5 op 15. Naast de Europese wedstrijden verloor het thuis in de serie A van Bologna (1-3), won het bij Udinese (1-2) en speelde het gelijk bij Napoli (2-2). Afgelopen weekend speelde het thuis gelijk bij Juventus (1-1).

De highlights: Bayer Leverkusen - AS Roma

  • Bayer Leverkusen verloor nog geen enkele wedstrijd dit seizoen
  • Bayer Leverkusen won elke Europese thuiswedstrijd dit seizoen
  • AS Roma kon 3 laatste wedstrijden niet winnen
  • Bayer Leverkusen autoritair Duits kampioen

Onze voorspelling: Bayer Leverkusen - AS Roma

Bayer Leverkusen is de sensatie in Duitsland, maar ook in Europa. De troepen van Xabi Alonso zijn extreem hongerig en willen maar al te graag het seizoen volledig ongeslagen afsluiten en de DFB Pokal en de UEFA Europa League winnen. Voor AS Roma wacht een moeilijke, zo niet onmogelijke opdracht om een ongeslagen ploeg op hun oninneembare vesting te kloppen. Onze voorspelling Bayer Leverkusen-AS Roma: Bayer Leverkusen wint.

 

1
Unibet
226
Bayer Leverkusen wint: €50 X 226 = 11300€
Bonus €50
N
Unibet
9.5
Gelijk €50 X 9.5 = 475€
Bonus €50
2
Unibet
1.07
AS Roma wint: €50 X 1.07 = 53.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.