Loading...

Voorspelling Olympiakos - Aston Villa

9 mei 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Olympiakos Olympiakos
-
Aston Villa Aston Villa

Onze wedtip

Olympiakos Draw No Bet

Toto 2.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Olympiakos - Aston Villa

Voor de terugwedstrijd van de halve finales van de UEFA Conference League mag het Griekse Olympiakos Piraeus zich opmaken om het Engelse Aston Villa te ontvangen. In de heenwedstrijd wisten de troepen van José Luis Mendilibar verrassend te gaan winnen (2-4). Olympiakos was in de kwartfinale te sterk voor het Turkse Fenerbahçe tegen wie het thuis won (3-2) en op verplaatsing gelijkspeelde (1-0), maar het haalde met strafschoppen. Olympiakos staat op dit moment 4e in de Griekse Championship Play Offs. In totaal boekt het 10 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. naast de Europese resultaten won het in Griekenland van PAOK (2-1), speelde het gelijk bij Aris (1-1) en won het van Lamia (4-1).

Met Aston Villa komt de revelatie van de Premier League op bezoek. De troepen van Unai Emery staan momenteel 4e met 7 punten voorsprong op Tottenham, waardoor het zo goed als zeker is van een ticket voor de UEFA Champions League, een eerste keer voor de club uit Birmingham. Aston Villa was in de kwartfinale te sterk voor het Franse OSC Lille waartegen het thuis won (2-1) en op verplaatsing verloor (2-1), maar het haalde met strafschoppen. Aston Villa boekt 4 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Naast de vermelde Europese resultaten won het in de Premier League van Bournemouth (3-1), speelde het thuis gelijk tegen FC Chelsea (2-2) en verloor het bij Brighton (1-0).

De highlights: Olympiakos - Aston Villa

  • Aston Villa slechts 4 op 15
  • Aston Villa 0 op 6 in UEFA Conference League
  • Olympiakos won vorige wedstrijd vlot (2-4)
  • Olympiakos verloor maar 1 van laatste 8 wedstrijden

Onze voorspelling: Olympiakos - Aston Villa

Aston Villa lijkt moe te worden op het foute moment van het seizoen. Het CL-ticket mag dan wel zo goed als binnen zijn, in de UEFA Conference League staat de finale op dit moment heel ver weg. Het pakte maar 4 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden en 0 op 6 uit de laatste 2. Dit terwijl Olympiakos slechts 1 wedstrijd verloor van zijn laatste 8. Onze voorspelling Olympiakos-Aston Villa: Olympiakos Draw No Bet.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.