Loading...

Voorspelling Ajax - Almere City

12 mei 8:30

Voetbal - Eredivisie

Ajax Ajax
-
Almere City Almere City

Onze wedtip

Almere City +1.5 Asian Handicap

Circus 2.34 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Ajax - Almere City

Ajax speelt zijn laatste thuiswedstrijd van het grote horrorseizoen. Dit wordt tevens de laatste thuiswedstrijd van John van’t Schip die na dit seizoen stopt als hoofdcoach. Namen als Pepijn Linders, Frank De Boer en Erik Ten Hag doen alvast de ronde. Ajax kan dit seizoen niets meer winnen, het enkel nog zijn 5e plek verliezen aan NEC Nijmegen dat met 2 punten achtervolgt. Ajax boekt 8 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het speelde thuis gelijk tegen GO Ahead Eagles (1-1), verloor bij Feyenoord (6-0), won van FC Twente (2-1), speelde thuis gelijk tegen Excelsior (2-2) en won bij FC Volendam (1-4).

Met Almere City komt een promovendus die voor het eerst op het hoogste niveau speelde dit seizoen, en zijn seizoen als geslaagd mag noemen met een 13e plek. Mits -heel wat- meeval zou het nog als 10e kunnen eindigen maar dan moet er heel wat gebeuren. Almere City zit wel in een vormdip waarbij het slechts 3 op 15 kon pakken uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het speelde daarbij gelijk bij RKC Waalwijk (0-0), speelde gelijk bij GO Ahead Eagles (1-1), verloor van Sparta Rotterdam (2-3), verloor bij FC Twente (3-1) en speelde thuis gelijk tegen Heerenveen (1-1).

De highlights: Ajax - Almere City

  • Almere City bevrijd na behoud
  • Ajax won maar 1 van laatste 5 thuiswedstrijden
  • Ajax won maar 3 van laatste 10 wedstrijden
  • Ajax kon laatste 2 wedstrijden niet winnen van Almere City

Onze voorspelling: Ajax - Almere City

Wij zien in Almere City zeker een gevaar om ook de laatste thuiswedstrijd van Ajax Amsterdam te vergallen. De troepen van Alex Pastoor kunnen bevrijd spelen nu het zeker is van behoud. Ajax kon maar 1 van zijn laatste 5 thuiswedstrijden winnen en maar 3 van zijn laatste 10 wedstrijden in het algemeen. Bovendien kon Almere City in zijn laatste 2 confrontaties met Ajax telkens een punt pakken. Onze voorspelling Ajax-Almere City: Almere City +1.5 Asian Handicap.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.