Loading...

Voorspelling Fortuna Sittard - PSV

12 mei 8:30

Voetbal - Eredivisie

Fortuna Sittard Fortuna Sittard
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 1.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Fortuna Sittard - PSV

Op de voorlaatste speeldag van de Eredivisie mag landskampioen PSV Eindhoven afzakken naar de nummer 11 in de stand Fortuna Sittard. Fortuna Sittard beleeft naar Sittardse normen een goed seizoen. Mits wat meeval kan het als 10e eindigen wat het beste resultaat zou zijn sinds 1999. Toch moeten we zeggen dat de ploeg momenteel in een serieuze vormdip verkeert. De troepen van Danny Buijs boeken 2 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het speelde thuis gelijk tegen NEC Nijmegen (1-1), het verloor bij FC Twente (2-0), verloor van Feyenoord (0-1), verloor bij Vitesse (3-2) en speelde thuis gelijk tegen GO Ahead Eagles (0-0). Het is inmiddels 7 wedstrijden geleden dat het nog eens kon winnen.

PSV Eindhoven zit dan weer wel in topvorm en boekt het maximum aan punten uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het boekte 15 op 15 na overwinningen tegen Excelsior (0-2), AZ Alkmaar (5-1), Vitesse (6-0), Heerenveen (0-8) en Sparta Rotterdam (4-2). De troepen van Peter Bosz verloren dit seizoen slechts 1 wedstrijd, dit op bezoek bij NEC Nijmegen (3-1).
PSV kan het seizoen nog afsluiten met enkele records, waaronder het beste doelsaldo en scoren in elke gespeelde wedstrijd.

De highlights: Fortuna Sittard - PSV

  • PSV Eindhoven nog op jacht naar records
  • Fortuna Sittard al 7 wedstrijden op rij zonder zege
  • PSV Eindhoven beste uitploeg in Nederland
  • Fortuna Sittard kon al 18 wedstrijden op rij niet winnen van PSV

Onze voorspelling: Fortuna Sittard - PSV

PSV Eindhoven zal er alles aandoen om zijn coach Bosz nog enkele records te schenken. Op bezoek bij een ploeg dat al 7 wedstrijden op rij niet meer kon winnen en al 18 wedstrijden op rij niet meer kon winnen van PSV zijn er dus zeker opties. PSV als beste uitploeg van de Eredivisie heeft dus genoeg motivatie om de laatste verplaatsing goed af te sluiten. Onze voorspelling Fortuna Sittard-PSV Eindhoven: PSV Eindhoven wint.

 

1
Unibet
61
Fortuna Sittard wint: €50 X 61 = 3050€
Bonus €50
N
Unibet
1.02
Gelijk €50 X 1.02 = 51€
Bonus €50
2
Unibet
25
PSV wint: €50 X 25 = 1250€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.