Loading...

Voorspelling Juventus - VfB Stuttgart

22 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Juventus Juventus
-
VfB Stuttgart VfB Stuttgart

Onze wedtip

Juventus winnaar

Unibet 1.917 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Juventus - VfB Stuttgart

Op speeldag 3 van de UEFA Champions League mag het Juventus van Thiago Motta zich opmaken om thuis het Duitse VfB Stuttgart te ontvangen. Juventus staat 7e in het nieuwe format van de UEFA Champions League en wist zijn eerste twee wedstrijden in de UEFA Champions League winnend af te sluiten. Het deed dat thuis tegen PSV (3-1) en op verplaatsing bij RB Leipzig (2-3). Uit zijn laatste 5 wedstrijden haalt Juventus 11 op 15. Er was een gelijkspel thuis tegen Napoli (0-0), een overwinning bij Genoa (0-3). Verder was er zoals eerder aangehaald, het winnen bij Leipzig (2-3), thuis een gelijkspel tegen Cagliari (1-1) en een overwinning tegen Lazio (1-0).

Met Stuttgart komen de troepen van Sebastian hoeneß op bezoek. Stuttgart staat 25 in het klassement van de UEFA Champions League en wist nog maar 1 punt op 6 te behalen. Op speeldag 1 ging het onderuit bij Real Madrid (3-1) om vervolgens thuis op een gelijkspel te blijven hangen tegen Sparta Praag (1-1). Stuttgart haalt uit zijn laatste 5 wedstrijden 4 op 15. Naast het gelijkspel thuis tegen de Tsjechen waren er de gelijke spelen in de Bundesliga bij Wolfsburg (2-2), thuis tegen Hoffenheim (1-1), thuis vriendschappelijk tegen Ulm (1-1). Op bezoek bij Bayern München werd er afgelopen weekend verloren (4-0).

De highlights: Juventus - VfB Stuttgart

  • Stuttgart 4 op 15
  • Stuttgart 1 op 6 in UEFA Champions League
  • Stuttgart won maar 1 van laatste 7 wedstrijden
  • Juventus ongeslagen op elk front dit seizoen

Onze voorspelling: Juventus - VfB Stuttgart

Juventus onder Thiago Motta lijkt een goede match te zijn. De voormalige succescoach van Bologna is tot nu toe ongeslagen sinds de start van het seizoen, en dit op elk front. Stuttgart zit duidelijk in een dip. Naast het ene puntje dat het nog maar haalde Europees, boekt het slechts 4 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Onze voorspelling Juventus-Stuttgart: Juventus wint.

 

1
Unibet
2
Juventus wint: €50 X 2 = 100€
Bonus €50
N
Unibet
3.5
Gelijk €50 X 3.5 = 175€
Bonus €50
2
Unibet
4
VfB Stuttgart wint: €50 X 4 = 200€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.